Uitgebreid zoeken

Werkwijze

Stap 1:  Intake 
Na een grondig gesprek leren we je bedrijf kennen, voor welke business uitdagingen staat uw organisatie, wat zijn uw bedrijfswaarden en cultuur. 
Hoe draagt HR bij tot het realiseren van deze uitdagingen en welke talenten wil u hiervoor aantrekken?
Wat houdt de functie concreet in, welke competenties zijn nodig om succesvol te zijn binnen uw organisatie?

Stap 2:  Rekruteringsstrategie en overeenkomst
Afhankelijk van het type functie en het niveau binnen uw organisatie bepalen we de meest efficiënte rekruteringsstrategie, Progress HR maakt hiervoor gebruik van verschillende kanalen van open publicatie tot direct search.
Op basis van deze keuze stellen we samen met u een planning op, bepalen we de timing van het rekruteringsproces, stemmen we de onderlinge communicatie af en bespreken we het samenwerkingsvoorstel.

.

 

 

 

 

 

Dienstverlening

Stap 3: Opstart rekruterings - en selectieproces
Progress HR start zijn zoektocht naar potentiële kandidaten, dit doen wij volgens de afgesproken rekrutringsstrategie. Uit deze kandidaten screenen wij de beste kandidaten voor uw vacature en stellen wij een shortlist voor.

Stap 4: Selectieproces binnen uw organisatie
U ontmoet de door onze gescreende kandidaten, indien u wenst voorzien wij bijkomende testings of een assesment center voor de eindkandidaten. Wij werken hiervoor samen met een gespecialiseerde partner die objectief zijn bevindingen aan u zal terugkoppelen.

Stap 5: Opstart van de nieuwe medewerker
De kandidaat start op binnen uw organisatie met een vast contract.

Stap 6: Follow up
Ook na opstart houden wij u regelmatig met u en de nieuwe medewerker contact. Afhankelijk van het voorziene opleidingstraject voorzien wij evaluatiemomenten

Schrijf je in!
Progress HR helpt je graag onderweg in je carrière. Door je online te registreren kan Progress HR een eerste inschatting maken of we jobopportuniteiten voor je zien in ons uitgebreide netwerk van relaties. Daarnaast geeft Progress HR graag eerlijke, professionele feedback om jouw kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.
Vacatures
Vertrouwelijk
inVertrouwelijk
Vertrouwelijk
inHERENTALS
Vertrouwelijk
inVertrouwelijk
United Experts Group
inVertrouwelijk
Vertrouwelijk
inVertrouwelijk

Werkgevers

Wij willen werken aan duurzame partnerships, meedenken en ons persoonlijk inzetten om samen te werken aan uw HR uitdagingen zodat uw bedrijf klaar is voor de toekomst.
Daarvoor willen we uw organisatie leren kennen en uw business uitdagingen leren begrijpen, samen met de cultuur en waarden waar uw organisatie voor staat.

In eerste instantie willen we ons inzetten voor het vinden van het juiste talent voor uw sleutelposities, van young potential tot management.  Daarnaast willen wij u graag begeleiden en adviseren in uw HR vraagstukken.

Progress HR is gespecialiseerd in volgende functiegebieden:

  • Sales en customer service
  • HR
  • Finance
  • Supply Chain
  • Engineering

Wij geven u eerlijke feedback over de duurtijd en haalbaarheid van uw vacature en denken graag creatief mee in het rekruteringsproces. 

U kan bij ons terecht voor:

  • Rekrutering en selectie van vaste medewerkers
  • Testing en assesment van kandidaten
  • Coaching en begeleiding van leidinggevenden
  • Training en coaching van uw commerciële medewerkers
  • Oplossingen voor uw socio-juridische vraagstukken

Naast persoonlijke expertise werken wij hiervoor samen met experten in deze domeinen , zodat u door echte specialisten kan worden ondersteund en u zich kan focussen op uw onderneming.