Zoekresultaten

Management Assistant - Antwerpen

In je rol als Management Assistant ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse  organisatie en business support voor een team van managers.
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#PRGD00588

HR & Payroll Consultant KMO - Schoten

Onze opdrachtgever biedt back office oplossingen naar KMO's.  Voor hun afdeling payroll & HR admistration zijn ze op zoek naar een klantgerichte payroll consultant;
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#PRGD00545
A

Project Consultant - Provincie Antwerpen

Ben je leergierig, flexibel en beschik je over een groot aanpassingsvermogen?   Dan is een job als Project Consultant bij Progress HR wellicht je ideale job!
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#PRGD00445
B

Dossierbeheerder Logistiek - Antwerpen

Heb je reeds ervaring in de logistieke sector en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Wij zoeken de juiste persoon om zijn tanden te zetten in de logistieke dossiers van onze klant te Antwerpen.
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#PRFV00601
C

Administratief medewerker boekhouding - Antwerpen

Ben jij administratief en cijfermatig sterk onderbouwd? Heb je reeds ervaring met boekhoudkundige taken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#PRFV00600
D

Business development manager - Tilburg

To enhance growth and further transform their market position towards solution seller, our client is looking for a Business Development Manager .
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#PRMG00527

Techical Strategic Buyer - Antwerpen

Do you have strong communication skillls , an analytical mind and a background in economics or engineering ? As a Strategic Purchaser  you are responsible for the strategical, tactical...
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#PR00505
E

Project Manager IT - Productie - Antwerpen

Heb jij ervaring met het managen van IT projecten gerelateerd aan productie  en heb je een uitstekende kennis van het Engels ? Voor Atlas Copco zijn wij op zoek naar een ...
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#PRFV00544

Administratief bediende uitzonderlijk vervoer - Antwerpen

Voor onze opdrachtgever, een sterke logistieke speler zijn we op zoek een administratieve duizendpoot met een goede talenkennis en achtergrond binnen logistiek.
Gepubliceerd: 4 dagen geleden
Referentie nr:#PRGD00599
F

Customer Coördinator Forwarding - Antwerpen

Voor onze opdrachtgever, een gekende logistieke speler met vestigingen in Antwerpen & Rotterdam zijn we op zoek naar een Customer Coördinator Forwarding.
Gepubliceerd: 4 dagen geleden
Referentie nr:#PRGD00597
G