Afgestudeerd? Wij helpen je aan een job, en een gratis vat tot 30 september!

Door: Het Progress HR-team 18-8-2016

Categorieën
:
Progress HR,

 

Progress HR helpt je groeien

De logistieke sector is een van de snelst groeiende en meest uitdagende sectoren in de wereld. Dat dankzij de sterk globaliserende economie. Vanwege de steeds complexer wordende mix van oplossingen en technische vereisten, wordt jouw opleiding steeds meer waard.

Indien je op zoek bent naar een boeiende job die jou doet groeien in een internationale werkomgeving, neem dan zeker contact met ons op. Bij ons komt jouw zoektocht in een stroomversnelling terecht. Bovendien maak je ook nog kans op een gratis vat in je favoriete café!


 

Jouw droomjob vinden en vieren met een gratis vat?

Als schoolverlater of young potential met eventueel een eerste werkervaring achter de rug kan je bij ons terecht. Op basis van je CV bepalen we mee je interesses en ambities, en gaan wij mee op zoek naar de job die het best bij jou past. Meer nog, we stellen je indien het relevant is ook voor bij onze partners om te kijken of jij hun onderneming kan helpen groeien.

Onderteken je vóór 30 september een contract in de logistieke sector via ons en blijf je minstens vier maanden aan het werk, dan krijg je een vat in je favoriete café om je succesvolle start te vieren met je vrienden!

Ben je dus afgestudeerd in de richting van logistiek of supply chain, TEW, handelsingenieur, handelswetenschappen, vertaler-tolk of een andere richting (bachelor of master) met economische of taalkundige raakvlakken? Stuur ons dan zeker je cv door of solliciteer meteen voor een van onze openstaande vacatures. Wie weet ga jij binnen enkele maanden wel naar een geweldig feestje op café! Zelf niet op zoek? Stuur deze opportuniteit door naar je vrienden of familie. Of volg ons op Facebook voor meer nieuws!