Young potentials, laat van je horen!

Door: Het Progress HR-team 18-7-2016

Categorieën
:
Solliciteren,

Solliciteren vergt tijd. Voor veel schoolverlaters, zowel bachelors als masters, zonder relevante ervaring is solliciteren vaak het begin van een lange en zware zoektocht. In onze allereerste blogpost leggen we uit hoe wij vanuit jouw interesses en skills vertrekken om de juiste job te vinden. We werken via twee verschillende trajecten, enerzijds aan de hand van onze openstaande vacatures en anderzijds vanuit jouw sterktes. Maar wat betekent dat dan juist?

 

Vanuit de vacature

Meestal ga je als sollicitant op zoek naar een job via verschillende kanalen zoals job sites en offline media. Bij ons vind je een ruim aanbod aan uitdagende jobs met doorgroeimogelijkheden. Als je ambities hebt in volgende sectoren, dan kan je bij ons terecht!

Vanuit de sollicitant


We weten dat een job vinden als schoolverlater niet evident is. Elke kandidaat heeft andere professionele bagage en ieder koestert z’n eigen ambities. Daarom werken wij ook vanuit de kandidaat. We brengen samen met jou je profiel volledig in kaart. Vervolgens gaan we bij onze partners op zoek naar interessante posities om je vervolgens voor te stellen.
Daar stopt het echter niet! We volgen je sollicitatie op en helpen je waar nodig!

blog_image:progre_147100491957adc0f7db786.jpg:end_blog_image

We werken volledig op maat van jouw ambities. Dit is het stappenplan in de zoektocht naar jouw ideale job;

  1. CV: Aan de hand van je CV bekijken wij hoe we jou kunnen helpen. Het vormt de basis van ons gesprek. 
  2. Gesprek: We voeren een oriënterend gesprek om je skills en ambities in kaart te brengen. 
  3. Profiel: We maken je profiel op en geven de nodige feedback. 
  4. Tussenpersoon: We stellen jou voor bij verschillende bedrijven. Daarna is het aan jou! 
  5. Sollicitatiegesprek: Voor je op gesprek gaat geven we je graag extra coaching om boven andere kandidaten uit te springen. De focus ligt daarbij op het accentueren van je sterktes! 
  6. Slot: We coachen je verder waar nodig en volgen de voortgang in je dossier mee op.

Coaching en meer


Je hebt al heel wat in je mars. Je bent klaar voor de bedrijfswereld. Wij maken werk van jouw ambities als bachelor- of master in verschillende sectoren. Ontdek al onze vacatures en aarzel niet om contact met ons op te nemen. Een overzicht van onze troeven:

Met Progress HR schiet je uit de startblokken! Deel jouw eraringen met solliciteren in de comments of neem contact op via een van onze kanalen.
Als je meer wil weten over Progress HR kan je ons volgen via deze blog en op Facebook!